keskiviikko 22. toukokuuta 2013

a nice evening & grandmajeans

 

Oltiin äidin kanssa käymässä viikonloppuna myös iltamissa kaupungilla ;) Eli meidän kohdalla se lähinnä tarkoittaa muutamaa drinksua, tohloilua ja naurua.

 

DSC_5189

SE ON MUN ÄITI TAAS ! Se lainas mun laukkua, mutta ihme kyllä ei pölliny sitä mukaansa, eikä edes ruinannu?!

DSC_5197

Laukku / Victoria Delef , Paita / Vila , Toppi (alla) / Change

DSC_5201

 

DSC_5194

 

DSC_5202

Farkut / kirppis , Kengät / Converse

 

Illalla oli edelleen +26 astetta!!! Äiti meinasi vielä ennen lähtöä ottaa takin mukaan, mutta sain onneksi taivuteltua sen jättämään pusakkansa kotiin, sillä se olisi ollut ihan turha! Käytiin Fondiksessa kääntymässä, mikä olikin positiivinen yllätys. Ihania tunnelmallisia loosseja sekä paljon tyynyjä. Sisustus oli hieman itämainen tyyliltään. Kyllä siellä kelpasi seurustella, menen kyllä toistekin :)

Nuo housut….. en voi lakata tätä suitsuttamista! Poikaystävä ja veli kyllä ovat sanoneet suoraan, että vihaavat näitä yli kaiken, mutta mitäs se nyt mua kiinnostaa?!:’D Päinvastoin, kiva vaan kiusata lisää. Nää farkut onki saanu uuden nimen: Mummonpersefarkut! Aika imartelevaa ;) Mutta minäpä kun jostain tykkään niin ei pahemmin hetkauta, vaan naurattaa ja toisaalta myös arvostan, että he paukauttavat mielipiteensä suoraan! Pohjanmaaltahan me tullaan!

 

Rakastan kesää, mutta rakastan sitä jo niin paljon, että salaa surkuttelen sen jo pian olevan ohi  </3  SHHH, mutta ei tästä aiheesta enempää ;)

 

Nyt naatitaaaan!

 

 

 

Piipi

2 kommenttia:

  1. ONKO SUN ÄITILLÄ CONSSIT JA CHINOT!!! aika tyylikäs mamma ;)

    ja noi sun farkut. En pääse yli enkä ympäri, mut ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä taitava pukeutuja, vaikka muka tarvis mun apua omasta mielestään, pah!:D Jee, ainakin yksi pitää mummufarkkujen puolta!;)

      Poista