keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Like in Strömsö


Meni viime lauantai kuin Strömsössä, kirjaimellisesti, hih. Lähdettiin äidin kanssa nimittäin pyöräilyretkelle Strömsöhön, kun Vaasassa vietettiin pyöräilyviikkoa. Keli oli kuin morsian ja äidin kanssa köröteltiin muun pyöräporukan kanssa maisemavauhtia, maisemista nautiskellen. Paikanpäällä odotteli esittelykierros Strömsö- ohjeman kulisseissa. 

 DSC_5216

Mitä mää ny mittää, vähä kokkailen täsä!

DSC_5204

Tuon hönön virneen taustalla uuni jossa kaikki ruoka onnistuu ;)

DSC_5207

Ihana keittiö, mikä tunnelma!

DSC_5210

Isot ikkunat on kaiken a- ja o! Tämä elementti tulee toivottavasti toteutumaan myös omassa kodissa joskus :)

DSC_5213

Ihana äiti!

DSC_5222


DSC_5226

Ulkona oli lapsille puuhaa, arvontaa ja kaikenlaista pientä kivaa. Pyöräilijöille oli tarjolla myös aivan ihanaa porkkanakeittoa sekä ruisleipää ja tuorejuustoa, mmm.

DSC_5245

Taivas oli pilvetön koko päivän. Pyöräilyretken jälkeen päätettiin mennä Hietsuun paistattelemaan.

DSC_5231

Evästäkin tarttui mukaan! 

DSC_5243


DSC_5239


Kappahlista löytyi täydelliset bikinit. Väri on toistaiseksi kirkas, sillä veikkaan että tuo neonväri ottaa auringonvalosta itseensä ja haalistuu…. Päivä oli kaikin puolin leppoisa. Ollaan äidin kanssa niin samanlaisia, että kaikki menee yleensä putkeen ;) Viimeisiä lomapäiviä tässä vietellään, sillä maanantaina alkaa kesätyöt, ihanaa! Toki siinä on omat huonotkin puolensa, mutta lomailua on makuuni ollut nyt riittävästi ja aika palata sorvin ääreen.

Viimeisinä lomapäivinä päätarkoitus on kerätä koko kesän kestävä rusketus, buhahahaaa! Noei, mutta kyllä tietty vähän väriä pitää saada kanankoipiin.


Aurinkoista keskiviikkoiltaa kaikille!







Piipi

2 kommenttia: