sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Summer favs - What to wear ?


Syksyisen sateista iltapäivää kaikille! :D Kesälomatauko pitkittyi matkan varrella, kun tajusin, että eiköhän nyt nautista kesästä olemalla ULKONA ja nauttimalla uimisesta ja kavereista ja herkuista sen sijaan, että kotona nysväisin koneella blogipäivityksiä. Töissä sai olla ihan tarpeeksi koneella raportteja kirjatessa :) Niin se kesä on nyt lopussa ilmeisesti?! Ainakin ulkona sataa kaatamalla heti kun pärähti syyskuun ensimmäinen päivä kalenteriin….

Ylhäällä on siroteltuna muutamia kesän vakkariasuja, jos mietityttää mistä jokin on ostettu, niin kysykää, sillä laiskuuttani en jaksa valmiiksi luetella tuonne miljoonaa riviä tekstiä :P



DSC_5267DSC_5282DSC_5278
DSC_5262DSC_5274DSC_5270


Kuulumisista sen verran, että kesätyöt päättyivät viikko sitten ja koko kesän aikana on tullut osteltua jos jonkinlaisia pakollisia tarpeita ja turhia hömpötyksiä. Elämäni paras ostos on tähän astisista kuitenkin ollut tänä kesänä luoksemme muuttanut jättikokoinen luksus jenkkisänky, jolla on mittaa siunaantunut kokonaista 180cm <3 Kyllä kelpaa nukkua. Ei olla meidän taloudessa tähän asti edes tiedetty mitä tarkoittaa hyvin nukkuminen. Se tunne kun ummistat silmäsi ja avaat ne seuraavan kerran vasta aamulla ja heräät hymy kasvoillasi, levänneenä. Hauskinta on se, että nukkumaanmenoa oikein odottaa, kun tietää minkälainen pilvilinna siellä odottaa ottajaansa! Suosittelen panostamaan uneen ;)

Tukholmassa käytiin vähän vuosipäivää juhlistamassa ja kaupunkilomailemassa 3 yön verran, huhhuh, kun oli ihanaa ja samaan aikaan mahdottoman rankka reissu. Lainatakseni Facebook- päivitystäni:
“Miten käy kun laittaa kaks suorittajapersoonaa 3 päivän kaupunkilomalle Tukholmaan?! 100000km tauotonta juoksukävelyä "Nyt haravoidaan koko Tukholma kolmes päiväs"-tyyliin, shoppailua, stressiä, pissahätää, naurua, sanaharkkaa, kipua, väsymystä ja nälkää. Silti en voi ku sanoa että paras loma ikinä! Ja pakko vielä mainita, että Vaasa on onnistunut tiivistämään pikkupakettiin kaikki Tukholman hyvät puolet


Että sellaista, aiheista tarkemmin seuraavissa postauksissa :) Huomenna alkaisi koulu 2. vuotta sairaanhoitajana ja sokerina päällä tutor- velvollisuudet ja eksyneiden lampaiden kaitseminen"! Blogiaktiivisuus alkaa heräilemään tässä iltojen pimetessä taas varmasti, siihen asti näkemiin ;)



xxx
Piipi

3 kommenttia:

  1. Anonyymi2/9/13

    Ihanaa, oot herännyt! Onko noi korkkarit, missä on ballerinanauhat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava tietää että siellä on joku kuulolla!^^ On, Björn Borgin kiilakorot :)

      Poista
  2. Anonyymi30/9/13

    Hei! Täälä myös odoteellaan päivityksiä! :)

    VastaaPoista